Search for:

Een groepenkast, of meterkast, of verdeler, of installatiekast laat je plaatsen, aansluiten, uitbreiden of controleren door een erkende elektrotechnisch installateur zoals wij dat zijn!

​​Uw groepenkast, ook wel verdeler genoemd, is het hart van uw installatie die  uw veiligeheid waarborgt en zorgt dat alles in uw pand blijft functioneren voor optimaal comfoor en gebruikersgemak.

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een erkende installateur zoekt om uw nieuwe groepenkasten te plaatsen en af te monteren. Als het nodig is, kunnen wij ook de draden vanaf de kWh-meter naar de groepenkast vernieuwen.

Zo hebben wij zegelrecht en mogen deze verbreken en weer plaatsen voor u.

Wellicht heeft u alleen een uitbreiding nodig omdat u een aanbouw, verbouw of een nieuwe keuken gaat plaatsen met apparaten die op een aparte groep aangesloten dienen te worden.

Leestip: NEN-normen en de groepenkast 

Ook controleren wij uw groepenkast of deze in het verleden überhaupt goed is afgemonteerd en eventueel nog voldoet aan de huidige normen in uw situatie.

Optioneel kunnen wij d.m.v. een warmtebeeld/infrarood camera (thermografisch) uw verdeler en installatie controleren op overbelasting en/of slechte contacten.

Bij het verkopen van uw pand kunt u zelfs een rapport van ons krijgen dat uw groepenkast voldoet, waardoor u de koper kunt mededelen dat daar geen verborgen gebreke zijn! Hierdoor levert u meerwaarde bij het verkopen van uw pand en zijn deze kosten snel terug verdiend.

En mocht de installatiekast niet voldoen, dan krijgt u alle informatie in uw rapport wat er aan scheelt en wat u kunt doen om alsnog te voldoen.

Zo kunnen wij voor u uw oude groepenkast, of de onderdelen hiervan of de nodige modulaire compnenten vervangen als dit nodig mocht zijn.

U kunt ons bellen voor ontwerp van groepenkasten omdat wij deze vermogensverdeling graag voor u berekenen in uw situatie en u hierin  van harte adviseren.


Wilt u contact met ons? klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en we nemen spoedig contact met u.


Het begint bij Electra&Zo. Elektrotechnisch Installatieburo voor al uw groepenkasten, installatiekasten, verdelers, meterkasten en toebehoren.